2310 464 780

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αίθουσα προπόνησης

Η αναζήτηση της ασφαλής και αποτελεσματικής άσκησης έχει γίνει προτεραιότητα των μελών των σύγχρονων γυμναστηρίων και δικαίως διότι οι περισσότεροι κάποια στιγμή βρεθήκατε σε ένα γυμναστήριο χωρίς να έχετε την απαιτούμενη προσοχή από το προσωπικό με αποτέλεσμα να κινδυνεύατε από τραυματισμούς και αμφιβολίες για την επίτευξη των στόχων σας. Το γυμναστήριο Body Balance με την άρτια εξοπλησμένη αίθουσα προπόνησης, με την προσωπική καθοδήγηση και το εξειδικευμένο προσωπικό του σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας έτσι ώστε ο χρόνος που μας αφιερώνετε να αξιοποιείται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο

Τμήμα διατροφής

Από πολλές έρευνες είναι πλέον καθολικά παραδεκτό ότι οι διαιτητικές συνήθειες παίζουν σημαντικό ρόλο και αποτελούν αιτία για πολλές παθήσεις που παρουσιάζονται σε κάποιο στάδιο της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης και της παχυσαρκίας. Η κατάλληλη σωματική άσκηση σε συνδυασμό με την υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών, θωρακίζει τον σύγχρονο άνθρωπο, βοηθώντας τον να ανταπεξέλθει στον δύσκολο και απαιτητικό τρόπο ζωής και να ζήσει μια ισορροπημένη και δημιουργική ζωή. Όταν η σωστή διατροφή γίνεται τρόπος ζωής, η βελτίωση της ποιότητας της ζωής είναι προφανής και αυτονόητη και αφορά τους ευαίσθητους και νευραλγικής σημασίας τομείς της σωματικής υγείας, της ομορφιάς, της δύναμης, της ζωτικότητας, της ευεξίας, της αυτοπεποίθησης, της πνευματικής και ψυχικής υγείας

Σάουνα

Η δράση της Σάουνα είναι πολλαπλά ευεργετική για το υγιές σώμα. Τα αιμοφόρα αγγεία διευρύνονται και η αυξημένη αιμάτωση διατηρεί τους ιστούς σε καλή κατάσταση και περιορίζει τους πληθυσμούς μικροοργανισμών, ώστε να γίνεται το σώμα πιο ανθεκτικό στις προσβολές απ' αυτούς. Επίσης λειτουργεί ευεργετικά και για το νευρικό σύστημα αλλά και για την κυκλοφορία, ενώ η εφίδρωση καθώς και πάρα πολλές άλλες διαδικασίες και λειτουργίες μέσα στο σώμα επιταχύνουν τον μεταβολισμό και καθαρίζουν τα όργανα και το δέρμα. Η ευεργετική δράση της Σάουνα ερευνάται ακόμη και πολλές πτυχές της δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Επιγραμματικά είναι αποδεκτό πως: Η σάουνα είναι ακίνδυνη και ευεργετική για υγιή άτομα και για τα παιδιά. Αν έχετε την παραμικρή υπόνοια προβλήματος υγείας συμβουλευθείτε έναν γιατρό που να γνωρίζει από σάουνα Οι γιατροί δεν επιτρέπουν την σάουνα στις έγκυες. Άτομα με καρδιακά ή/και αγγειακά προβλήματα ίσως δεν πρέπει να μπαίνουν στη σάουνα χωρίς να ρωτήσουν τον γιατρό τους.

Solarium

Tα solarium μας προσφέρουν ένα ευχάριστο φυσικό μαύρισμα όπως του ήλιου χωρίς τους κίνδυνους απο την ακτινοβολία στην οποία υποβαλλόμαστε η οποία είναι μικρότερη κατά πολύ από την ανθυγιεινή ακτινοβολία του ήλιου. Έτσι έχουμε όλο το χρόνο ένα ευχάριστο μάυρισμα χωρίς να εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και χωρίς να χρειάζεται να προγραμματίσουμε μακρινά ταξίδια σε ηλιόλουστους τόπους για να το πετύχουμε. Χωρίς κόπο και ιδρώτα ένα μαύρισμα που θα το ζήλευε ο καθένας.

Τμήμα αισθητικής

Στο γυμναστήριο λειτουργεί τμήμα αισθητικής το οποίο σας προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές όπως, αποτρίχωση και μασάζ κυτταρίτιδας.